Natura vaše bio a lékárna

  • Přejít k obsahu
  • Přejít na hlavní navigaci a přihlášení

Zobrazit ve vyhledávání navigaci

Navigace

  • Home
  • Recepty
  • Informace
  • Divoké zeleniny
  • Fotogalerie

Hledat

Nejčtenější

  • Máte občas chuť na něco pikantního?
  • Jak začít?
  • Jitrnice, jaké svět neviděl
  • Kozí noha neboli husí packa
  • Umeocet
  • Čínská rýžová kaše Congee
  • Co možná nevíte o divoké zelenině
  • Co možná nevíte o kvásku
  • Kvašená zelenina - pickles
  • Jak nahradit mořské řasy?
  • Ranní kaše
  • Sladová čokoláda u Biotety
  • Nakládaný česnek v Shoyu
  • Zdroje vitamínů
  • Blahodárný vliv lotosového kořene

Nejnovější

  • Léto
  • Kimchi - kvašená zelenina
  • Dobrá zpráva! Obiloviny bez obalu...
  • Sushi, pomazánky, svačinky... A jak na ně...:-) - 21.11.2017
  • Kachnička bude! - 13.10.2017
  • Vaříme s Biotetou - 29.03.2017
  • Zelené jarní povídání
  • Jaro
  • Chutná ochutnávka - 19.10.2016
  • Podzim
  • Zdravé snídaně pro One Gerresheimer Week - 21.06.2016
  • Výběr dezertů od Biotety - 26.05.2016
  • Nakličování fazolek mungo
  • Biotetí duo
  • Rozhovor s Jaroslavem Duškem

Snownabe - bílá holubice

Podrobnosti
Nadřazená kategorie: ROOT
Kategorie: Recepty

Daikon a tofu v poměru 3:1 Daikon nastrouháme jako okurku a dusíme se špetkou soli a troškou vody 5 minut. Potom přidáme bílé tofu nakrájené na kostičky a zase špetku soli, dusíme ještě 3-5 minut. Nedochucujeme ani umeoctem, ani shoyu. Jedna porce je asi 1/5 tofu a 2 cm daikonu. Jíme pravidelně 2x týdně na uvolnění jater k polednímu, nebo večernímu talíři (nejíme oříšky!). Tofu je bíllkovina, takže už na talíři nemusí být žádné luštěniny.

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.