Natura vaše bio a lékárna

  • Přejít k obsahu
  • Přejít na hlavní navigaci a přihlášení

Zobrazit ve vyhledávání navigaci

Navigace

  • Home
  • Recepty
  • Informace
  • Divoké zeleniny
  • Fotogalerie

Hledat

Nejčtenější

  • Máte občas chuť na něco pikantního?
  • Jak začít?
  • Jitrnice, jaké svět neviděl
  • Kozí noha neboli husí packa
  • Umeocet
  • Čínská rýžová kaše Congee
  • Co možná nevíte o divoké zelenině
  • Co možná nevíte o kvásku
  • Kvašená zelenina - pickles
  • Jak nahradit mořské řasy?
  • Ranní kaše
  • Sladová čokoláda u Biotety
  • Nakládaný česnek v Shoyu
  • Zdroje vitamínů
  • Blahodárný vliv lotosového kořene

Nejnovější

  • Léto
  • Kimchi - kvašená zelenina
  • Dobrá zpráva! Obiloviny bez obalu...
  • Sushi, pomazánky, svačinky... A jak na ně...:-) - 21.11.2017
  • Kachnička bude! - 13.10.2017
  • Vaříme s Biotetou - 29.03.2017
  • Zelené jarní povídání
  • Jaro
  • Chutná ochutnávka - 19.10.2016
  • Podzim
  • Zdravé snídaně pro One Gerresheimer Week - 21.06.2016
  • Výběr dezertů od Biotety - 26.05.2016
  • Nakličování fazolek mungo
  • Biotetí duo
  • Rozhovor s Jaroslavem Duškem

podobné

  • Čočková pomazánka
  • Humrová pomazánka bez humra

Pomazánka z tempehu ala tuňáková

Podrobnosti
Nadřazená kategorie: ROOT
Kategorie: Recepty
1 přírodní tempeh
umeocet
tofunéza
mletý černý pepř dle chuti
červená paprika
řapíkatý celer
cibule
Tempeh natur vaříme ve vodě 20 - 30 minut. Vychladlý tempeh rozmačkáme vidličkou, ochutíme umeoctem a přidáme tofunézu, nadrobno nakrájenou cibuli, najemno nakrájený a oloupaný řapíkatý celer, trochu červené papriky, abychom získali tuňákovou barvu.
  • pomazánky

Jen jednu radost radostnou člověk ve světě sklízí a to radost z radosti cizí.